Tid bokad för tatuering


Nu är tiden bokad för att göra klart min arm, det blev lite senare än jag hade räknat med. Fick en tid den 29 december så snart är äntligen första delen av armen klar, det har tagit tid det här men bra blir det nu när det snart är klart. Nästa del i min tatueringsresa kommer att bli den resa jag kommer göra i början av 2017 då jag ska gadda in en hyllning till min favorit serie.

Jag kommer då äntligen göra tecknet som är skrivet på det språk som de skriver med på Gallifrey.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tid-bokad-for-tatuering/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz