Think i’m Addicted

Jag har alltid älskat kläder och jag köper det gärna så ofta jag kan, internet är mycket dåligt för min plånbok då jag hittar så grymt mycket snygga kläder på olika ställen. Nu ska jag testa en ny sida vid namn Inkedshop där kläderna kommer från USA,  hade tänkt börja med något litet så jag vet att de är snabba på att leverera samt att det jag blir nöjd med det.  Min Första tanken vara beställ ett linne då jag gillar att gå i det på sommaren, men det blir att jag beställer någon av de här tröjorna istället.

4406.1.black inked-logo-tee00118_m_bk11-1

Fruktansvärt svårt val jag har här, men jag tror att det blir den sista för att det var den jag såg först och det var även det märk jag sökte på när jag sprang på den här sidan, jag  hittade kläderna på Killer Ink men de får aldrig hem kläderna så var gör man inte för att hitta sitt favorit märke på kläder, jo man letar hela nätet efter dem och har man tur så hittar man dem. I mitt fall så hittade jag dem och plus lite till så det kommer blir dyrt för mig det här.  ..

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/think-im-addicted/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Think i’m Addicted"

avatar
Amanda
Gäst

den sista tycker jag! 🙂

wpDiscuz