The Unguided – Nighttaker

De flesta vet att jag lyssnar på den tyngre formen av hårdrock och ett av min favoritband har blivit The Unguided som jag tycker är ett band som har utvecklat i rätt riktning, tyvärr läste jag innan nyår att Roland hade slutat och ersatts av Jonathan. Jonathan är en utmärkt sångare och en helt klart värdig ersättare för Roland, det märker man i videon nedan som är ett utmärkt exempel på hur bra det kan bli. Det ska bli mycket intressant och se vad han kan tillföra bandet.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/the-unguided-nighttaker/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “The Unguided – Nighttaker

  1. Jag tycker om rock musik i olika former, och den där låten var bra. Jag har blivit ganska kräsen kommande till sån här musik de senaste åren, men ibland blir man överraskad. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *