Tavlor är ett i-landsproblem..


Igår blev det en del jobb gjort, kanske inte så mycket som jag hade hoppats men ändå tillräckligt för att jag ska känna mig nöjd. Vi är lite förkylda här hemma nu så vi orkar inte så mycket mer än bara ta det lugnt och koppla, det är tur att barnen inte är här så de sliper blir smittade av oss. De har fullt upp med att ducka från alla sjukdomar i skolan , de behöver inte bli utsatta för det här hemma med.

Så vad händer denna dag, till en börjande hade jag tänkt gå ner i källaren och kolla lite vad det finns för krukor där nere som jag kan använda till blommorna vi placerade ut i går. Sen ska jag fortsätta med att lägga in verktyg i lådor så det blir mer ordning och reda på dem. Hinner jag sen så ska jag fortsätta gå igenom våra tavlor, vi har en hel del som jag vill få upp på väggarna.

Det är roligt att renovera lägenheten, problemet kommer när man sen ska hänga upp tavlor. Nu passar de kanske inte redigt in där de hängt innan, snacka om det blir ett i-landsproblem.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tavlor-ar-ett-i-landsproblem/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Tavlor är ett i-landsproblem..

  1. Ja det är tråkigt när man står med snygga tavlor som inte passa någon stans längre…
    sv: Du behöver ju inte göra allt på en gång, du kan ju göra lite då och då 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *