Tatueringar och bäddsätt

12039378_939130702822851_7626287942662567598_nIdag var jag och fyllde på mina stjärnor hos tatueraren , jag hade med mig min dotter så hon kunde fota lite under tiden. Tycker själv att det hennes bilder blev redigt bra, man får ju tänka på att det är en 8-åring som tagit dem. I vilket fall som helst så var hon så duktig så som satt med under hela tiden som jag blev tatuerad.

Det här var andra delen på min arm som snart ska få mönster och annat vackert , fast det får ta sin tid då jag inte valt vad jag ska ha för mönster runt stjärnorna.

När vi väl vara klara så gick vi ner till stan och fixade lite med kläder till dotterns nyår och jag hittade lite nya bäddsätt till min säng , ni kan ju gissa vad det var på dem .

tattoo2 tattoo1

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tatueringar-och-baddsatt/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz