Tatuering och ny salva

Om två veckor ska jag göra en ny tatuering och den här gången kommer jag att test en helt ny salva, det här är en salva som som kommer från samma ställe som jag testade rakhyveln för huvudet. Kan bli ganska intressant att test och se om den här är något jag ska ha isället för helosan salvan, inte för att den fungera dåligt men jag vill alltid testa något nytt och se om det är bättre än det andra så man kan jämföra. Så här står det om salvan på hemsidan.
Är speciellt utvecklad för att lugna, återfukta och bidra till läkningen av nytatuerad hud. Denna kräm är doftfri och har starka antiinflamatoriska och antibakteriella egenskaper. Blandningen av Rice Branolja, sötmandelolja, kokosolja och sheasmör gör att huden får både näring och rik återfuktning av de naturliga oljorna.

 

Tatuering jag ska göra är Aum som symboliserar den hinduiska världssjälen och hela universum, enligt en uppfattning uppkom hela kosmos av den resonans som följde på att ”aum” uttalades.
A står för skapande
U står för bevarande
M står för destruering eller upplösning

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera