Tatuering och Göteborg

img_20160913_203815Det har nu gått två veckor sen jag gjorde tatueringen och jag tycker den läker fint , nu ska allt skuggas om två veckor sen är faktisk första delen på min tatueringsresa klar. Jag är både spänd och nervös men det ska bli så sjukt kul att att se hur det färdiga resultatet kommer att se ut.

På fredag åker jag till Göteborg och ska där fota lite och även umgås med min familj lite, tanken är att jag ska ha med mig datorn så jag kan blogga på plats och även kunna redigera bilder jag tar med en gång.

Tveka inte att följa mig på Instagram och Facebook.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tatuering-och-goteborg/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz