Tatuering nummer ett i år…

Så var det snart sax, jag ska göra årets första tatuering. Så jädra laddad för den här gaddningen som kommer att ske på mitt ben, texten har jag nog skrivit om några gånger här. Men för alla nya besökare så är det här en text som har två meningar för mig, del så kommer den från min favorit serie Doctor Who. Men sen har den även den innebörden att den är så jädra sann. Livet är en historia , vi måste bara göra det bäst av den.

Vad tycker ni har jag inte rätt ?
Kommentera gärna och säg vad ni tycker om den!

Som vanligt kommer det både fotas och filmas när jag föreviga tatueringen.

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tatuering-nummer-ett-i-ar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *