Tatuerare: Chrissy Lee

Tatueringar är en konst!
Det är även helt underbart att titta på, jag kan sitter i timmar och njuta när jag ser hur ett konstverk växer fram under nålen hos den skickliga tatueraren. Dessa konstnärer är så otroligt skickliga så det är ren njutning att sitta och titta på dem när de tatuera.

Den senaste tiden har jag fastnat väldigt mycket för Chrissy Lee, jag tänker låta videon talar för er istället för att jag ska beskriva hur jädra säkert det här är.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tatuerare-chrissy-lee/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Tatuerare: Chrissy Lee"

avatar
Therese
Gäst

Älskar tatueringar 😀

Svar. Haha jasså ett namn på M, ja ni får se längre fram 🙂

wpDiscuz