Tattoo, My passion

Det tog inte så lång tid för mig att förstå att tatueringar är något som skulle bli min passion och det som jag kommer att fortsätta göra tills min hud är täckt, men vad är det som gör det här till en passion för mig? Det här är en fråga jag ställt mig under de åren jag nu har tatuerat mig och svaret är så enkelt som att jag älskar ljudet, doften och känslan när nålen går in i huden. Jag kan inte beskriva känslan utan man måste uppleva det för att förstå, visst det känns och det känns ordentligt men klara jag tatuera mig så kan de flesta göra det.

Första delen på min arm är klar och jag ska nu börjar skissa upp på fortsättningen på den men det kommer ta tid innan jag blir klar med den då jag bara är säker på en sak som ska vara med. Jag ska försöka dokumentera alla tatueringar jag gör, nästa dokumentering kommer bli den 21 februari så jag gör nästa tatuering.

Glöm inte bort att leva 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tattoo-my-passion/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Tattoo, My passion

  1. OMG SAAMMEEE!! Jag älskar tatueringar, jag älskar hur de ser ut, känns, görs och allt som hör till. Jag blir mer å mer taggad inför varje dag som går att skaffa fler och jag har stora, STORA, planer. <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *