Tålamod och hemsidor

websidorDet är inte alltid lätt det här med att bygga nya sidor och just nu håller jag på att bygga två nya sidor, den ena sidan är för bandet Riksreliket och sen är det webbutiken för mitt jobb. Dock är jag inte nöjd med hur sidorna blir men jag brukar lösa det med lite tålamod, det är väl det enda jag har tålamod med nuförtiden. Jag har upptäckt att jag börjar får kortare och kortare stubin, det känns inte så bra alls det här och jag undra var det hela beror på.

Hur kom jag in på det här, jo tålamod var det ja.  Det har jag lite av just nu ..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/talamod-och-hemsidor/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Tålamod och hemsidor"

avatar
amandacarlberg.se
Gäst

tålamod brukar gå i perioder för mig med

sv: hahaha nej det kallas specialintresse 😉
tack 😀

wpDiscuz