Tack för all respons på mitt inlägg..

Godmorgon och jag hoppas ni får en mycket trevlig torsdag, tack för alla fina kommentarer igår på mitt inlägg ”Ett intressant halvår..”.

Jag fick en otrolig respons för detta inlägg både på Facebook och här på bloggen, det är jättekul att ni stöttar och ge förslag på hur man ska lösa det hela. A och jag kommer lösa det hela på vårt sätt men separationsångesten finns hos oss båda, det finns inget lätt sätt att hantera det hela men det vi kommer att göra det och även kämpa för att det ska fungera tills vi hitta något större.

Jag hoppas ni får en fin torsdag!

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/tack-for-all-respons-pa-mitt-inlagg/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Tack för all respons på mitt inlägg..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *