T-shirts i mängder

Så nu är det på tiden att göra en lite shoppinglista med de t-shirts jag är lite sugen på att köpa till mig själv nu i sommar,  Som den sanna nörd jag är av Marvel så blir det en del tryck från dem. Vem skulle inte vilja ha en tröja med Punisher , den här hjälten som egentligen inte är en hjälte, eller är han kanske rent av den största hjälten i hela Marvels universum.  Den andra tröjan som jag är helt galen i och som jag tycker är ett självklart val då han är den coolaste av dem alla.  Spider-man, denna hjälte som följt med mig sen jag var liten och jag läste varenda tidning och jag lärde mig skillnaden mellan de olika Spiderman som gjort.

DSN-1-PUN001_b_28722DSN-1-SPM004_b_29405

 

Självklart så måste jag öka upp bland bandtröjorna så nu ska jag byta ut min slitna Ramones tröja , det är ju självklart jag måste byta ut den då den jag har håller på att ramla sönder i delar. Ska ju sägas att den har varit med i många år och festivaler. Sen är det för mig helt omöjligt att inte köpa en tröja med Gene Simmons som The Demon, det här är en en tröja jag tycker är redigt jävla cool och kommer bära ofta i sommar.

10539_b_9850 15135_b_16800

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/t-shirts-i-mangder/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz