Sweden Metal sidan som reser sig som fågel fenix!

Ibland har man visioner och ibland så slår de bakut hel skiten och man undrar vad fan man har gjort, min historia börja 2003 när jag drömde att jag skulle starta den störst sidan på näten inom hårdrock.

Sanningen var den att den blev nog aldrig så stor som jag hade hoppats och någon gång under 2011 så försökte jag och min dåvarande fru att göra ett sista ryck med sidan. Vi skulle rikta in oss på demoband och låta dem för lika mycket plats som de etablerade banden, det hela fungerade redigt bra och vi fick vara med i tidningen och allt. Vad som hände därefter vara att många vad som skulle hjälpa till med lanseringen och allt helt enkelt inte gjorde det de skulle,vi stöp på mållinjen och sidan gick nästan i graven men någon gång 2013-2014 så försökte jag lansera sidan igen men insåg att jag hade inte orken att bygga upp den igen. Med ett tungt beslut så bestämde jag mig för att ge upp min plats och Ulrika fick ta över som ny chef för sidan.

Om det här nu 2016 är slutet för Sweden Metal vet jag inte men någonstans så måste det ske en förändring.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera