Sukta efter ny gaddning!

Det var nu ett tag sen jag tatuerade i ankh korset och nu börjar jag sukta efter en nya tatuering. Jag skulle vilja förklara lite varför jag gjorde just den tatueringen. Som de flesta vet så är ankh tecknet för livet i den egyptiska mytologin så  för för mig handlar det om livet och att man ska ta vara på  det. Sen symbolisera vingarna  frihet och att jag ska ta vara på friheten och inte känna mig bunden till något.

Jag kommer alltid mer eller mindre vara bunden till min dotter som jag älskar mest av allt , men utöver det ska jag inte binda upp mig till något utan bejaka friheten som jag faktiskt har.

Vi snuddade in på lite djupt snack när jag egentligen bara tänkte presenter den text jag kommer göra på armen. Så med en trumvirvel…..

 

 

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera