Studentpresent med det lilla extra..


Det här inlägget kunde jag inte skriva fören nu då det hade avslöjat allt för mycket, men jag har haft ett samarbete med företaget medGravyr.se där jag skulle skriva om lite personliga prylar med gravyr. Det ena jag valde var en kaffemugg med texten Anna samt Coffe Time, den här blev väldigt populär hos henne.

Men sen valde jag även två ursnygga ölglas till I.s student, vet dock inte om de var redigt lika uppskattade men sen hade han ju annat att tänka på igår. Men jag är väldigt säker på att han kommer har stor glädje av dem i framtiden, om inte annat så är det ett fint minne från sin stora dag.

Den levererades i en mycket snygg presentlåda som gjorde att det såg väldigt snyggt ut när man gav honom den, ett stort plus var den snabba leveransen. Den kom bara några dagar efter beställningen, det är sånt här jag kalla service.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/studentpresent-med-det-lilla-extra/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

6 tankar om “Studentpresent med det lilla extra..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *