Stjärnor som tatueringar

tattostar
Min planer på att fylla på med tatueringar är på gång, den 20 november fortsätter jag fylla på min arm men ännu mer stjärnor, det kommer bli två till som kommer komma under den första jag gjorde. Tanken var att jag skulle ha 78 , 12 , 28 i dem, men med råd från min tatuerare så valde jag att göra utan då det skulle bli för plottrigt och inte alls snyggt. Jag kan vissa hur min tanke var att det skulle se ut.

Personligen tror jag det kommer att bli en grym tatuering som start på underarmen.  Sen ska jag inte göra fler stjärnor, har dock lite andra funderingar  på gaddningar som ska göras.

En Ödla ska göras på benet , Ankh kors i nacken sen lär det ju komma mer med tiden.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/stjarnor-som-tatueringar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "Stjärnor som tatueringar"

avatar
Amanda
Gäst

spännande 🙂

Anna
Gäst

Blir säkert snyggt ☺

wpDiscuz