Stjärnor som inspiration

12270087_10153725367283571_366616239_nAtt jag är intresserad av design och inredning, eller jag skulle nog vilja säga att jag är intresserad av att ha det snyggt omkring mig. Självklart har vi en butik som är fylld med de saker jag gillar och som passar in i hur jag vill att det ska se ut i min lägenhet.  Stjärnor är en passion och något jag tycker är snyggt på det mesta , det är något med formen som är så otroligt snyggt.

Igår var jag och dottern nere och jag skulle bara kolla för man vet ju aldrig vad man kan hitta, jo jag hittade givetvis något som jag vill ha och då är det svårt för herr Christer och stå emot kraften av att köpa det.  Denna ljusstake som är formad som en stjärna är så snygg och så enkel så det vore kriminellt att inte köpa den.

Så sagt och gjort så fick den komma hem till min enkla boning, ni ska bara veta hur fin den är.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/stjarnor-som-inspiration/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Stjärnor som inspiration"

avatar
Amanda
Gäst

den är jätte fin 🙂

wpDiscuz