Specialavsnitt med Sherlock

Idag klockan 21:00 till 22:30 visar SVT1 ett specialavsnitt med Sherlock som är de har förflyttat handlingen till 1890-talets London. Sherlock Holmes och doktor Watson utreder fallet med en mystisk spökbrud som verkar begå mord från andra sidan graven.

De som känner mig ganska väl vid det här laget så är jag ett Sherlock och Doctor Who freak, jag kan bara inte få nog av dessa serier och filmer, det är som om jag dras till dem utan att ha en möjlighet att motstå dem. Jag blir som uppslukad och bli inte kontaktbar på fler timmar, visst det kan låta som jag är lite galen. Men om sanningen ska fram så har väl även du fastnat för någon serie som gör att du tappar både tid och rum ?

Missa nu inte att det specialavsnitt som visas klockan 21:00 på SVT1.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera