Söndagen blev en slappdag.

Bild från i lördags…

Godmorgon på er mina vänner, det är måndag idag och ännu en ny vecka tar form. Vi skulle ha målat igår men både jag och Anna kände att vi behövde ta det lite lugnt, man vill ju göra det ordentligt när man nu ska göra det. Kände att det kanske hade blivit lite hafsigt om vi skulle gjort det igår. Får se om jag hinner med att börja på med det idag efter jobbet, vill ju får det klart så Annas son kan flytta in där med sina saker.

Vad ska ni göra idag ?

 

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/sondagen-blev-en-slappdag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

14 tankar om “Söndagen blev en slappdag.

  1. Åh, ibland får söndagarna vara slappdag tycker jag 🙂 Och som du säger; hellre att en har energi och gör grejerna ordentligt än lite sådär halvbra om en inte orkar och bara vill ta det lugnt 🙂

    1. Vi gör det tillsammans, jag och sambon. Vi gör det för att vi vill att vår ”familj” ska få det bra, då vi både kommer från ganska jobbiga förhållanden.

  2. SV: Tack, jo det var det. Dock tyckte varken mina fötter eller rygg om det. 🙂 Men jag tycker det är så härligt att strosa runt bland deras showrooms. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *