Snart ny tatuering

Ny tid för att tatuerar mig är på gång nu, det kommer troligen att bli någon gång om en vecka , det ska bli skönt att få sätta sig i stolen igen och får lite mer ink under huden. Vet inte men det är väl så här det ska vara. Jag håller ju sakta men säkert på att fylla min arm med det underbara bläcket, den här gången har jag funderat på vad det är jag vill ska göras och då slog det mig att jag måste göra en drake, jag har alltid varit intresserad av drakar och det är bara dumt att jag inte gjort någon hittills. Men jag vill göra den på mitt sätt så det blir personlig så det lär inte bli den här gången jag kommer att göra den .

Det  kommer bli den här texten.

Memento vivere

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/snart-ny-tatuering/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz