Snart är semestern slut!Godmorgon mina vänner och bloggkollegor !

Hoppas ni har en bra dag idag, själv vaknade jag som igår allt för sent men vad gör det när man har semester. Jo för snart är min semester över och det känner som att jag inte inte hunnit med något av det jag skulle göra, men när jag väl börjar tänka efter så har ju mycket gjort trotts att det inte märks så mycket utåt.

Har ju lyckat med att tömma både vinden och källaren, samt så har vi kollat upp ett nytt kök. Anna har flyttat in så nu är vi officiellt sambo, ringt om väggen som ska byggas. Så när man tänker efter lite så har det hänt mycket på två veckor.

Så på det hela så kommer det här bli bra.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/snart-ar-semestern-slut/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Snart är semestern slut!"

avatar
Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv
Gäst

Grattis till sambolivet 🙂

Mirre
Gäst

Hunnit med mycket på semestern, och min slutar också nu, kul att ni flyttar ihop nu

wpDiscuz