Smärtans resa fortsätter

tattostarImorgon är det dagen då jag kommer att fortsätta att gör min arm, det är ingen ändring på motivet som ska görs . Det blir en fortsättning på stjärnan jag redan har.  Jag hoppas kunna dokumentera det med bilder så ni får följa med när jag tatuerar mig.

Min tanke var att jag skulle filma det men fick inte tag på någon som ville filma åt mig så jag fick hoppa den iden , men någon som kan fota lite under tiden är det nog ingen omöjlighet att jag kan hitta. Så svårt ska det väl inte vara att kunna fota lite under tiden.

Har även blivit klar med skissen på en tatueringen som en vän ska ha på sin arm. Ska bli intressant att se hur den kommer att se ut på armen sen..

skiss4

Vad tycker ni om den ?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/smartans-resa-fortsatter/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

3 Kommentarer på "Smärtans resa fortsätter"

avatar
Anna
Gäst

Riktigt snygg, kommer bli super…..

Amanda
Gäst

jätte fin 🙂

wpDiscuz