Småfix och lite annat jobb idag

13680564_10210675462829212_4207475706934373838_nDet börjar röra på sig både på jobbfronten hemma och på jobbet, sånt tycke jag är sjukt kul och jag hoppas att det här håller i sig. Visst det händer dåliga saker som jag inte redigt tycker är lämpligt att ta upp här så det lämnar jag där hän än så länge, så idag har varit en dag med väldigt blandade känslor och jag har svårt för det och det känns väldigt mycket i kroppen.

Har förövrigt hjälpt OCD Malin med sina nya informationspapper om att hon föreläser just om OCD (Tvångssyndrom), sen nu på kvällen har jag hjälpt emeliebumbi.se med lite småfix.

Bilden har inte så mycket med inlägget att gör mer än att när man jobbar så vill man ha lugn och ro.

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/smafix-och-lite-annat-jobb-idag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz