Sista dagen att tävla!


Idag är det sista dagen för att vara med i min tävling, kl 24:00 så går tiden ut och jag kommer utse en vinnare under morgondagen. Så alla ni som har tävlat eller kommer att tävla de sista timmarna får nu hålla tummarna att ni vinner.

Klicka här för att komma till tävlingen!

Förutom den notisen så önskar jag er en trevlig torsdag med massor av sol, jag kom precis hem från A och ska snart dra till jobbet. Men innan dess vill jag ju visa er det extremt snygga duschdraperi jag har fått av henne, alla som följt min blogg en tid vet att jag älskar allt som har med Storbritannien att göra. Kan ej förklara vad det är som är så lockande med det men jag bara älskar allt från telefonkiosk till bussar.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/sista-dagen-att-tavla/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Sista dagen att tävla!"

avatar
Jennifer Queen
Gäst

Ohhh håller tummarna 😀 haha.

Svar: Tack 😀 Nej inte många som trodde att jag skulle välja det namnet 😛

wpDiscuz