Silverforsens Kaffestuga en pärla i Blekinge

Idag jobbade jag caféet, som ni märker så har jag inte kunnat uppdatera bloggen så mycket som jag hade velat, men det positiva med hela är att jag fick en del fina bilder på min arbetsplats som jag hade tänkt visa er här nu. Det är en otroligt fin plats att jobba på, men som jag skrev i mitt förra inlägg så blir det troligen det sista året. Det här är väldigt synd då det är en plats med väldigt mycket historia, mer om historien kring platsen kan ni läsa här.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/silverforsens-kaffestuga-en-parla-i-blekinge/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

4 Kommentarer på "Silverforsens Kaffestuga en pärla i Blekinge"

avatar
Mirre
Gäst

Men ohh vilket mysigt ställe

Sofia Werlin
Gäst

Vilket mysigt ställe! 🙂

Amanda
Gäst

Vilket mysigt ställe! 🙂

norahsmamma
Gäst

Mysigt sälle!

wpDiscuz