Reptiler och städning på schemat

Cloud i sin döskalle och vägra gå ut.

Idag har man faktisk bara städat och tvättat samt städat hos reptilerna så de är väldigt nöjda kan jag tänka mig. Tror dock att Cloud blev lite sur då jag vara där inne och städade, hade tänkt mig att först ta ut honom men hade barrikaderat sig i skallen och vägrade gå ut.

Som det ser ut nu så har jag sex stycke ödlor och två ormar, det var inte alls så här jag hade tänkt att det skulle bli. Men de säger att det är som tatueringar har du en så kommer det bara fler och fler sen är du fast i reptilträsket.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/reptiler-och-stadning-pa-schemat/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

2 thoughts on “Reptiler och städning på schemat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *