Regn bara en massa regn

img_20161022_171813

img_20161022_171855Regn och åter regn , fy så tråkigt väder det är här i Blekinge nu. Man blir bara så deprimerad och låg när det bara regna hela tiden tror dessutom att jag glömde mitt paraply någonstans på stan, det känns inte kul någonstans måste jag ju säga. Men inget ont som inte har något gott med sig, nu har jag möjligheten att bara ligga och slappa och vräka mig i film.

Det är ju det de här dagarna är tillför att bara ligga och lyssna på musik och vräka sig i film, I skrivande stund lyssnar jag på albumet 13 Voices med Sum 41. Det kan hända att det kommer upp en recension på skivan någon dag, dock inte idag då jag tycker det är sjukt skönt att bara slappa.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/regn-bara-en-massa-regn/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *