Psykiatriveckan Blekinge 2016

img_20161008_105431Nästa vecka är det psykiatrivecka i Ronneby och självklart ska jag gå på några av dessa och jag tycker att alla bör gå på minst någon av de saker som händer under veckan, mig kommer ni kunna se på olika ställen men framförallt så kommer jag vara på Föreläsning med Malin Ovesson, Hjärnkollambassadör som berättar sin historia om hur det är att leva med (OCD) tvångssyndrom. Hon föreläser på mellanvården och mottagningen vuxenpsykiatrin i Ronneby, Hälsovägen 3 kl 17:00 – 18:00. Om ni inte ser mig där så kommer jag även att vara på Västra Torggatan 7 ”Nordeas gamla lokal” Öppet hus SVs lokal i Ronneby på fredagen.

För mer info klicka här!

Det har varit allt för lite information om det här så det här är mitt sätt att få folk att besöka de olika föreläsningarna.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/psykiatriveckan-blekinge-2016/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz