Poff så var det garderoberna på plats!

Ja det blev en händelserik dag för oss idag med, men allt gick mycket bra och smidigare än jag hade räknat med. Jag lyckades hinna med att både måla och spackla lite innan jag skulle plocka undan en del saker så de kunde kom för att sätta upp garderoberna, ett litet problem dök dock upp nu men det löser vi det med. Som jag skrev i mitt förra inlägga så brukar jag och Anna lösa det mesta när vi ställs inför ett problem.

Så nu kommer jag bjuda på lite bilder!

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/poff-sa-var-det-garderoberna-pa-plats/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *