Plötsligt händer det!

Rikku1

Så där lagom till Expo-Syd så kryper min lilla Rikku fram från någon gömma.

Lite bakgrundsfakta kanske vore på sin plats så ni hänger med om vad jag skriver om, för ungefär tre veckor sen så smet två av mina leopardgeckos och jag lyckades fånga Yuna men inte Rikku. Den lilla skitödlan var som bortblåst och jag kunde inte hitta henne hur jag än letade i lägenheten, det var som hon hade gått upp i rök. Men idag när jag satt vi tv och tittade så sprang en gul skugga över golvet och såg väldigt pigg ut.

Alla mina ödlor är väldigt lätta att fånga utom just hon så jag sprang in i dotterns rum och hämtade hennes håv som hon har, sen var det bara att fånga in henne.

Så nu är hon hemma i sitt terrarium och kan stressa av lite, får helt enkelt köpa något gott till dem alla men särskilt henne imorgon.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/plotsligt-hander-det/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz