Plötsligt händer det..


Godmorgon!
Hoppas ni har sovit bättre än vad jag gjort inatt, har haft lite lätt ångest hela natten. Den här gången vet jag precis vad det som har utlöst det hela, det är bara lite mycket runt mig nu, jag kan hantera det men det är lite jobbigt.

Igår när jag kom hem så hade brevbäraren varit med posten, det fanns ett paket till mig. Muggen och pennan hade kommit som jag beställt från Vistaprint, ganska förvånad hur snabbt de ändå kom då jag inte hade förvänta mig dem före nästa vecka.

Plötsligt händer det som man brukar säga, ikväll sover jag hos A för första gången.

Hoppas ni får en trevlig dag..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/plotsligt-hander-det-2/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Plötsligt händer det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *