Påsken närmar sig

rasta_vibe_by_askine-d4hvp0g
Ibland blir det så där lustigt , och nu är det en sån period där jag inte skriver så mycket och börjar känna mig rastlös. Jag ska försöka hålla sidan uppdaterad iallafall några gånger i veckan, påsken närmar sig och då kommer även vårkänslan. Men för har det nog avstannat och gått över till vårtrötthet, jag är så enormt trött hela tiden.  Nu ska vi se vad har jag gjort den här veckan mer än jobbat.

Rakade av mig skägget (Stort Misstag)

Börjat låta skägget växa ut igen (Bara beslut)

Lyssnat på reggea musik.

Hittat ett nya klädställen där jag nu kan köpa lite nya kläder.

Börjat planera lite nya sidor, inget som är 100 % klart men snart kommer det en uppdatering om det.

 

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/pasken-narmar-sig/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz