Panorama över Silverforsen


Det är ett stort steg att gå från filminspelning till att räfsa löv, men det här är precis så det fungera för oss bloggare. Ena dagen jobbar men med något glamoröst som filmningen eller så är man på något event och skriver om det, sen kommer dessa dag då man står och räfsa löv i skitiga kläder.

Varför är det så?
I mitt fall så handlar det om att jag måste ha ett jobb vid sidan om då pengarna från bloggandet inte räcker hela vägen,men en sak ska ni vet och det är att jag trivs med att ha dessa olika saker att göra.

Visst vill jag leva på att blogga men än så länge så nöjer jag med att bygga ett namn , det får ta den tid det tar.


Bjuder på några panoramabilder från min arbetsplats.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/panorama-over-silverforsen/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

3 Kommentarer på "Panorama över Silverforsen"

avatar
The Quennie
Gäst

Riktigt härliga bilder 😀

Svar: Ja man lär sig tyvärr hur man ska dölja det för att slippa få alla frågor om hur man mår!

Maritn
Gäst

Mycket vackra vyer, det är så fint där. Tycker själv det är bra med olika arbetsuppgifter, då blir inte dagarna lika dana 🙂

wpDiscuz