Nytt golv väntar mig efter jul [sponsrat]

255366_m3Jag ska efter julen börja renovera mitt golv i hallen, min tanke var att ja skulle lägga ett mörkt laminatgolv som ska bryta av de vita väggarna. Jag vill att man ska få en känsla fräscht och modernt med samtidigt så vill jag att man ska kunna ta in äldre saker utan att det kommer se helt sjukt ut, det här är ju helt klart min vision och jag har hittat ett golv på golvshop.se som passa mig väldigt bra .

Golvet fyller precis den funktion jag vill åt och det ska man helt ärligt är det inte det lättaste att hitta ett golv som passar en så bra på en gång, tycker nog ärligt att man ibland skulle behöva en akademiskt utbildning för det hela projektet.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *