Nya kläder och en kapsylöppnare

Att jag älskar kläder är det nog ingen som har missat och nu har jag varit i köpa tagen igen och köpt lite nya kläder från de butiker som jag tycker är de bästa på nätet och som passa min plånbok.  Den här gången kom jag över en T-shirt och ett linne samt ett par byxor ,  kunde  inte låta bli att lägga på en kapsylöppnare med märket Inked.

1_m_bg21_gy-1big 24154.black01big

Det var det jag köpte från Inkedshop, resten kom från Topstreetwear som jag tycker är en helt okej butik trotts att det mest är Hiphop kläder. Fick leta lite efter bilder på de andra kläderna men den som letar han finner så här är de.

150813_3__11_5_12_2048x2048

 

 

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nya-klader-och-en-kapsyloppnare/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz