Ny vecka, nya möjligheter!

God morgon ny vecka och nya möjligheter, den här veckan så kommer jag börja ta tag en lite nya projekt som ska leda till något kul. Det kommer göras lite samarbeten mellan mig och några andra för att om jag ska vara ärlig så börjar jag bli uttråkad och vill göra något nytt och kreativt , det var därför jag startade en Youtube kanal.

Det är inte så att jag jagar följare på den men vill någon följa mig där så är de välkomna att göra det, jag söker ständigt nya projekt att göra och jag är alltid intresserad av samarbeten på ett eller annat sätt.

Vill ni samarbeta med mig på ett eller annat sätt så maila mig på ch@star78.se

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/ny-vecka-nya-mojligheter-2/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Ny vecka, nya möjligheter!"

avatar
christerholm.nu
Gäst

hoppas du får en bra vecka med 🙂

wpDiscuz