Ny produktrecension på gång….

Jag har hållit på med det här ett tag nu och jag tycker det börjar bli väldigt kul när företagen kontakt mig och vill att jag ska recensera en produkt eller kanske rent av bara prova något, det är inte så att det händer ofta men det händer och det är lika kul varje gång. Inte för att avslöja så mycket så kommer jag inom kort att lägga upp en recension på lite nya produkter. Jag kommer även att lägga upp en video på min kanal på youtube, det kommer dock inte vara någon recensions video utan en unboxing video.

Det här ska bli kul att få skriva om och jag ser fram emot det.

Glöm aldrig bort att leva.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/ny-produktrecension-pa-gang/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz