Nu var tiden beställd

Igår gjorde jag slag i saken och beställde en tid för gaddning, nu tänker ni har du inte gaddat dig tillräckligt? Nej svarar jag då, man kan aldrig får för mycket tatueringar.

Så vad ska jag tatuera in den här gången, jo det kommer bli texten ”We’re all stories in the end, just make it a good one”. Men som vanligt så har jag designat den själv och valet av placering kommer bli ryggen eller skuldran har ej bestämt mig vad som blir snyggast.  Vad tror ni ?

Skuldran eller ryggen? 

Tror även att jag kommer skippa boken då jag har svårt att tro att den blir snygg som den är nu, men jag ska rådfråga lite med min tatuerare hur jag ska göra med den. Tycker att det är väldigt viktigt att man har en bra relation med sin tatuerare då man faktisk lämna en bit av sig själv rakt i deras händer, man låter dem fylla ens hud med bläck så en bra relation med dem är ytterst viktigt.

21 Mars sitter jag där igen och känner den där härliga smärtan…

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nu-var-tiden-bestalld/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

6 Kommentarer på "Nu var tiden beställd"

avatar
Therese
Gäst

Man kan aldrig få för många tatueringar 😀 Jag väntar på en skiss på en ny, med spänning!

Svar: Ja det är riktigt jobbigt. Speciellt medtanke på att jag tänker 1000 gånger starkare än honom pga min ADHD så han förstår inte alltid varför jag är ledsen m.m. Vi pratar varje dag 🙂 Bra citat!!

http://theresequeen.com

christerholm.nu
Gäst

Vad är det för skiss du väntar på?
Förstår att det är jobbigt, min adhd har ställt till med mycket i mina dar..:(

Therese
Gäst

SVar: Det är riktigt jobbigt. De vet var problemet sitter men inte varför så ska dit imorgon igen. Ingen kräksjuka iaf.. Tack detsamma!

http://theresequeen.com

christerholm.nu
Gäst

Förstår det , hoppas du får ett svar snart då.. 🙂 är ju skitjobbigt.. 🙁

Anna
Gäst

Tycker svanket ? fast bröstkorgen hade varit snyggare

christerholm.nu
Gäst

Nu var du rolig va…

wpDiscuz