Nu tar min hjärna semester

IMG_20160814_144529Ibland är känner jag att det blir lite för mycket för mig, idag är det en sån dag där jag faktiskt känner att jag alls är i form i mitt huvudet. Jag är trött och hängig ,känner inte för att göra något alls. Det är inte alls likt mig att vara så här seg och bara vilja sova eller ligga fram för tv, jag vet varför det här kommer nu det har varit allt för mycket runt mig och då känns det som att köra huvudet rakt in i en vägg.

Så jag ber om ursäkt om jag inte orkar prata eller orkar vara närvarande hela tiden, det har varit för mycket och allt för intensivt för mig nu en tid. Jag skrev det för en tid sen och jag står för det ,jag hatar förändringar och nu sker det allt för många och det klara jag inte redigt.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nu-tar-min-hjarna-semester/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

Bli den första att kommentera

avatar
wpDiscuz