Nu pratar vi allvar….


Godmorgon mina vänner idag är det måndag.
Ny dag och ny jobbvecka, även idag har jag med mig Charlie på jobbet. Han leker så fint med Malte så det fungera jättebra att ha dem båda här, nog om jobbet samt Charlie.

Så nu ska vi prata lite allvar!

Den här helgens om varit så har jag inte kunna uppdatera så mycket som jag hade velat , det har självklart märkt ganska ordentligt på besökare samt kommenterar. Mitt mål är att skriva så ofta jag hinner och så ofta jag kan, nu är det inte så att det alltid finns tid när man både jobbar samt ska försöka fixa allt med en familj.

Det är så mycket mer man vill göra , man vill sitta och kolla på den där serien på kvällen eller varför inte bara sitta och prata med sin bättre hälft. Men jag kan lova er att bloggen kommer finnas kvar och att det komme rhända mycket spännade saker framöver på den.

Något att se framemot
Christer testar Mjukglassmaskin.
Tidningen
Artiklar
Lägenhetsrenoveringen

Jag hoppas ni hänger med och följer mig..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nu-pratar-vi-allvar/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

8 Kommentarer på "Nu pratar vi allvar…."

avatar
Maxarna
Gäst

Ibland får livet gå mellan som sig bör.. Högtider brukar också märkas på statistiken men ser framemot dina framtida inlägg.

Ellen Delin
Gäst

Äsch! Ibland behöver man lite tid från sociala medier, det är behövligt!

Martin
Gäst

Helt klart jag följer dig min vän. så är det ibland, jag har heller inte varit aktiv denna helgen. 🙂 man får ta det lite som det kommer, att vara med familj och bättre hälft är viktigt.

Jennifer Queen
Gäst

Jag är alltid här, dålig på att lämna spår efter mig ibland bara 😛

Emma
Gäst

Fina bilder

Emma
Gäst
norahsmamma
Gäst

Massa roligt att se framemot:)

Mirre
Gäst

Ja sådana helger sitter man mindre och kul att se framtida inlägg

wpDiscuz