Nu börjar det likna något!

Ja så var den här dagen över och vi vandra in i en avkopplande kväll, lite irriterad är jag dock för att datorn tjabba med mig.

Får se till att lösa det imorgon, orkar inte idag. Det posetiva idag är att vi börjar få till det redigt bra med våra planer i lägenheten,vi börjar komma ganska bra överens om vad sakerna ska stå. Lite tandagnissel blev det, litw irritationer från oss båda men allt löses sig med rätt vilja och med en massa kärlek.

Det här med datorn stör mig så jag håller på att bli tokig, min tanke idag var att jag skulle fixa lite med desigen nu på kvällen. Så blev det inte alls så jag måste nog tyvärr se över om jag måste skaffa mig en annan dator snart.

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nu-borjar-det-likna-nagot/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett lite mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

2 Kommentarer på "Nu börjar det likna något!"

avatar
Jennifer
Gäst

Vad skönt att ni är överens 😃

Martin
Gäst

Hoppas du löser det med datorn. Härligt att ni börjar få i ordning i lägenheten. 🙂
SV: Ja så är det, fast känns som mina hjärnspöken blir fler och högre…

wpDiscuz