Nu är tiden bokad

Så nu är tiden bokad och jag längtar tills jag ska ditt och fylla på med mer bläck under min hud, det kommer bli texten de här gången , men fundera även på om han ska få lägga till ett litet yin & yang tecken på andra armen, yin och yang är något som jag kan relatera till själv väldigt mycket och då tycker jag att det är extra kul att kunna göra den. Men det är mycket möjligt att det inte blir av alls, vi få se hur mycket tid det kommer att ta att göra texten .

Jag tror jag skrev för en tid sen att jag vill att min hud skulle bli en canvasduk och jag är på god väg nu , det är inte mycket jag brinner som just för tatueringar och jag vill fylla kroppen med dem.

Söndag klockan 14:00 är tiden bokad på Psycho Tattoo .

 

 

 

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera