Nu är semestern igång.

Min första rediga dag på semestern är nu igång!
Började den här dagen med att gå ut med Charlie, sen satte jag mig ner med en mugg kaffe för att gå igenom lite mail jag fått under natten. Det är en ganska vanlig process för min del den senaste tiden, men det är det här jag vill syssla med om dagarna. Bloggen har omedvetet blivit en så stor dela av mitt liv, det är i bloggen jag uttrycker mig och dela mina åsikter.

Idag ska jag ringa lite samtal samt så ska jag fortsätta lite med vinden för att se om jag kan hitta mer saker att slänga eller sälja, känns lite som den där vinden inte har en ände. Man skulle kunna tror det fanns skatter där uppe, men det hade nog varit paradiset för alla lumpsamlare..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nu-ar-semestern-igang/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

4 tankar om “Nu är semestern igång.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *