Nu är jag trött trångsynt människor..

Vissa personer borde seriöst inte öppna sin trut, ja nu är jag irriterad. Riktigt irriterad och förbannad, vet att folk skulle säga att jag skulle låta det rinna av mig. Men det här kan jag inte låta rinna av mig, att påstå att vi är otrevliga på Silverforsen anser jag är ett slag under bältet.

En skriver
Är väl bara gamla missbrukare o andra missanpassade som jobbar där på lönebidrag…de borde va trevliga o tacksamma

Vadå tacksamma, visst vi har våra problem. Men vilken arbetsplats har inte det. Det jobb vi gör där ett jädra bara jobb, vi sköter om ett ställe som Ronneby Kommun skiter fullständigt i. Hade det inte varit för att vi la ner den tid , den kraft på Silverforsen så skulle den inte finnas kvar.

Så vem är det som borde vara tacksam..

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nu-ar-jag-trott-trangsynt-manniskor/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram
Brukar ni glömma att besöka min blogg, inga problem! Fyll bara i din e-post så kommer det varje kväll ett mail med dagens inlägg!

Lämna ett svar

7 Kommentarer på "Nu är jag trött trångsynt människor.."

avatar
Mirre
Gäst

Men vad tråkigt, ja man borde låta det rinna av, men inte alltid så lätt

Maxarna
Gäst

Ja du folk som har åsikter finns det gott om.. Trist men sant.

Karoline
Gäst

Tråkigt beteende personen har som skrev den kommentaren, inte värt att lägga tid på den! Fina bilder!:-)

Martin
Gäst

Blir själv bara så förbannad! att kläcka ut sig en sådan sak är för mig iq fiskpinne. Den personen har noll koll på vad ett lönebidrag egentligen är. Jag som jobbat sönder mig är då missanpassad? Där gav Hen en käftsmäll till många av oss i samhället.

Jag tycker ni gör ett fantastiskt jobb och det är som du säger, utan er hade stället inte funnits. Fortsätt med ert grymma jobb!

norahsmamma
Gäst

Tråkigt! Fina bilder:)))

Gintare Mullback
Gäst

Jättefint ställe. Tror att det är viktigt att alla är tacksama för de lilla och att man ställer upp för varandra

Fröken hauffman
Gäst

Fina bilder iaf! 🙂

wpDiscuz