När man vaknar med ångest..


Godmorgon denna något soligare tisdag, har dock inte varit ute ännu men det ser fint ut.
Vakande med ångest idag, denna förbannade ångest som kan komma när som helst av absolut ingen orsak alls. Det är bara att rida ut denna storm med , tycker det blir lättare samt så blir jag bättre på att hantera den.

Dock är det fruktansvärt jobbigt när den slår in, den kan komma när som helst utan förvarning. Den här gången så tror jag att jag har en hum om vad det är som utlöste det hela, men det är inte alltid jag har det utan det kan bara komma som en blixt från klar himmel.

I vilket falla så helst så vet jag att det blir bättre, samt att jag blir starkare så jag klara av det hela.

Vad ska ni göra idag ?

För att vi inte ska gå ner oss totalt så bjuder jag på en låt som gör mig redigt glad

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nar-man-vaknar-med-angest/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

4 thoughts on “När man vaknar med ångest..

  1. Ångest är jättejobbigt, levde med det hela graviditeten och första året med tösen, jag höll på bli uppäten invändes kändes det som, men jag tog mig ut ur det, men visst den kan säkert ploppa upp när man minst anar det. Skönt att du kan hantera den bättre numera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *