När det klarna i huvudet…

Idag känns allt lite lättare och det var nog precis vad jag behövde igår, en total urladdning som gjorde att allt släppte. Det är som en stor sten och en tyngs bara släppte och man kan gå vidare med livet som inget har hänt, men tyvärr så är det inte så lätt som det låter.

Med urladdningarna kommer frågor jag inte kan förklara eller ge vettiga svar för, det är något jag alltid kommer att få leva med. Utbrotten kan komma när som helst och jag kan aldrig veta var det är som utlöser dem, men jag vet är att jag får en hemsk ångest efter dem och känner mig så jädra dum nästan av korkad.

Så idag handlar det mest om att jag reparera efter utbrottet, det finns inga ursäkter men jag kan ge den förklaring jag har även om den inte alltid är den bästa.

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

Kommentera