Något taggad inför mässan

Yuna

Godmorgon mina vänner!
Idag är det fredag, det är dagen innan jag ska åka till mässan i Malmö. Kan säga att det här är en av de saker jag ser fram emot denna vår/sommaren, är redigt laddad inför det den här gången. Ska faktiskt kolla lite på något mer djur, inte för att jag tror jag kommer köpa något då jag inte har någon plats. Men man kan ju kolla, de är ju så söta.

Idag ska jag jobba lite med bloggen samt så ska jag åka upp med lite jord/barkmull till Kallinge, ska även kolla till A.s Katter.

Vad ska ni göra denna fina dag ?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nagot-taggad-infor-massan/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

Lämna ett svar

1 Kommentar på "Något taggad inför mässan"

avatar
Mirre
Gäst

ha en bra dag =D

wpDiscuz