Något lugnare idag..


Godmorgon denna något fina Måndag.
Jag är fortfarande irriterad och besviken på det som hände igår men jag är något lugnare nu, det var mest hela situationen som gjorde mig arg igår. Hade nog kunnat låta det rinna av mig om det inte varit för det sista i det jag citerade igår, att en person har mage att döma oss på det sättet utan att veta vad det är vi sysslar med, sen på det så skulle vi vara tacksamma för det med.

Men nu är det en ny dag, nya möjligheter vankas det idag.

Vad ska ni göra denna klämdag, själv ska jag till jobbet en sväng för att sen hem till mitt berg med tvätt som ska vikas. Han inte redigt med det igår.

Vad ska ni gör denna fina dag?

Dela och Gilla!
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Google+
Google+
http://christerholm.nu/nagot-lugnare-idag/
YouTube
YouTube
Pinterest
Pinterest
LinkedIn
Instagram

One thought on “Något lugnare idag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *