Min tatuering resa (Inledning)

Jag börjar min resa med att gadda mig väldigt sent i livet , men det är aldrig försent att fylla kroppen med Ink.

Det är många som frågat mig varför jag gör det juts nu, intresset har ju alltid funnits hos mig så när jag fick möjligheten att gör det så gick jag ut hårt med att gadda in min dotters namn på höger arm.  Månaden efter så gjorde jag en stjärna med siffran 78, skulle egentligen fortsatta nu på fredag men den flyttade dram till onsdag .  Så nu får jag vänta till onsdag innan jag kan göra mina andra stjärnor.

Den vanligaste frågan alla får som har gjort en tatuering är nog , gör det inte ont ?
Klart det känns det går en nål in i din hud och lämna ett spår av bläck i huden. Men ont vet jag inte om jag skulle säga att det gör, det känns ordentligt men då har jag inte gjort på känsliga ställen som revben och bröstkorg. Det är väldigt individuellt men det lär kännas, lova att jag kommer lämna en redogörelse när jag kommit så långt.

Andra frågan nästan alla får är , tänk om du ångra dig ?
Jag svara då, tänk igenom vad du gadda in i huden så ångrar du dig inte.
Försättning följer…

Om: Christer Holm

Influencer | Skribent | Bloggare

2 tankar om “Min tatuering resa (Inledning)

Kommentera